Jogi Nyilatkozat

Kérjük, hogy a DAV Holding Kft. weboldalainak megtekintését megelőzően olvassa végig az alábbi nyilatkozatot. A weboldalaink megnyitása az Ön részéről az alábbi nyilatkozatban foglaltak elfogadásának minősül.

Szerzői jogok
A DAV Holding Kft. weboldalain szereplő logók, grafikák, tájékoztatók és egyéb értékesítési információs anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalaink tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata - így különösen annak tárolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása - kizárólag a DAV Holding Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

Információk
A DAV Holding Kft. weboldalain közzétett ingatlan értékesítési, ingatlan bérbeadási és egyéb információk és adatok tájékoztató jellegűek, a DAV Holding Kft. nem vállal felelősséget azok pontosságáért és teljeskörűségéért. A weboldalakon található információk nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. Az adatok és információk felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

Az Internet biztonsága
Az Interneten továbbított elektronikus üzenet tartalmához illetéktelen személyek potenciálisan hozzáférhetnek, annak tartalma módosulhat, illetve az üzenet elveszhet.

Személyes (megadott) adatok kezelése
Ön a hatályos jogszabályoknak megfelelően a jelen honlapon keresztül megadhatja a DAV Holding Kft. részére a nevét, e-mail címét és telefonszámát, amennyiben igényli, hogy a honlapon feltüntetett ingatlanokkal kapcsolatban további információkat küldjünk az Ön részére elektronikus úton, illetőleg kapcsolatba lépjünk Önnel. A megadott adatokat a DAV Holding Kft. a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli.

Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztató

http://www.dav-ingatlan.hu/adatvedelem